MENÜ

Mindennapok
Ami az élet és ami ahhoz kell.

- Ki az abszolút vékony? - Akin átsüt a nap.

 

- Ki az abszolút kancsal? - Akinek síráskor a hátán folynak végig a könnyei.

 

Mi a csók? - Kopogtatás az emeleten, hogy a földszint kiadó-e.

 

Négy bika: a fiú, az apa, a nagyapa, meg az dédapa állnak fent a domb tetején. Lent egy legelésző tehéncsordát látnak. - Fussunk le, és jól keféljük meg őket! - szól a fiúbika. - Ugyan már, szép lassan lesétálunk és akkor! - szól az apa bika. - Ne már, ha akarnak valamit, majd feljönnek! - szól a nagyapa bika. - Fussunk, jönnek! - menekül a dédapa bika.

 

Két pulyka filozófiáról beszélget: - Szerinted van élet a karácsony után? - kérdezi az egyik.

 

Az erdőben a nyuszika bemegy a húsboltba: - Medve, adj egy liter húst! - Nyuszika! Ha valahová bemész, illik köszönni, és ráadásul az nem liter, hanem kiló hús! Menj ki, és próbáld meg még egyszer! A nyuszika kimegy, majd visszajön. - Hé medve, egy liter húst! A medve nem bírja cérnával, és így szól: - Na állj ide a pult mögé, majd én megmutatom! Kimegy, kopog, bejön. - Jó napot! Egy kiló húst kérek! Mire a nyuszika elkezd röhögni: - Medve, de hülye vagy, nem hoztál üveget!

 

Két bolha dohányzik az út szélén. Arra megy egy kóbor kutya. Azt mondja az egyik bolha: - Hé, dobd el a cigit, mert jön a busz!

 

Micimackó besétál a henteshez és megkérdezi: - Sonka van? - Természetesen. Micimackó felugrik a pultra, előránt egy géppisztolyt, és lekaszabolja az ott lévőket. - Ezt Malackáért!!!!

 

Szavazás

Szerintetek melyik a legfontossabb emberi érzés??
szeretet
szerelem
Asztali nézet